DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uide.edu.ec/handle/37000/3514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGuerrero Bejarano, María Auxiliadora-
dc.contributor.authorSilva Siu, Daniel Ricardo-
dc.date.accessioned2019-05-08T19:32:33Z-
dc.date.available2019-05-08T19:32:33Z-
dc.date.issued2017-04-27-
dc.identifier.citationGuerrero Bejarano, M. A., & Silva Siu, D. R. (2017). La Gestión del Conocimiento y los Sistemas de Información como fuentes de Ventaja Competitiva para las Empresas. INNOVA Research Journal, 2(4), 73-76. https://doi.org/10.33890/innova.v2.n4.2017.242es
dc.identifier.otherhttps://doi.org/10.33890/innova.v2.n4.2017.242-
dc.identifier.urihttps://repositorio.uide.edu.ec/handle/37000/3514-
dc.descriptionThis theoretical research seeks to highlight the importance of knowledge management and information systems in companies and how from them, organizations can gain competitive advantages that allow them to stay and develop in the market.es
dc.description.abstractEsta investigación teórica busca resaltar la importancia de la gestión del conocimiento y los sistemas de información en las empresas y cómo a partir de ellas, las organizaciones pueden obtener ventajas competitivas que les permitan mantenerse y desarrollarse en el mercado.es
dc.language.isoeses
dc.publisherINNOVAes
dc.relation.ispartofseriesISSN;2477-9024-
dc.rightsopenAccesses
dc.subjectgestión del conocimiento; ventajas competitivas; desarrollo de mercadoes
dc.subjectknowledge management; competitive advantages; market developmentes
dc.titleLa gestión del conocimiento y los sistemas de información como fuentes de ventaja competitiva para las empresases
dc.title.alternativeKnowledge management and information systems as sources of competitive advantage for companieses
dc.typeArticlees
Appears in Collections:Abril

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document (7).pdf140.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.